In deze eendaagse incompany-workshop leert u gezamenlijk hoe u uw bijeenkomsten en vergaderingen effectiever kunt vormgeven, o.a. met behulp van de workshopmethode.

De workshopmethode is een succesvolle en krachtige procesmethode om vergaderingen, overleggen en bijeenkomsten vorm te geven wat resulteert in een kwalitatief hoger resultaat, energie en draagvlak.

In deze workshop leert u dat goede voorbereiding het halve succes bepaalt.
U krijgt een stappenplan aangereikt om elke bijeenkomst te doorlopen om zo een optimale voorbereiding te hebben.
U krijgt uitleg over groepsgedrag en dynamieken en hoe u in uw ontwerp van de bijeenkomst daar rekening mee houdt.
U krijgt een buddy-systematiek uitgereikt om in uw eigen organisatie te implementeren en zo elkaar te coachen op het nóg effectiever vergaderingen voorbereiden.

Uw winst en de waarde van deze workshop is dat áls u uw waardevolle goed betaalde medewerkers laat overleggen, zij gegarandeerd resultaat bereiken en met hoge energie en draagvlak de bijeenkomst verlaten.

Inbegrepen in deze workshop is een nagesprek elk kwartaal van maximaal een half uur (per skype) met u als directeur of manager over de voortgang, implementatie en realisatie van de workshopmethode in uw vergaderingen.

Uw investering voor deze workshop is maatwerk en afhankelijk van de mate van voorbereiding die nodig is voor deze workshop.

Voor interesse neemt u contact met mij op via mobiel 06-33671586 of per contactformulier.