Even voorstellen

Jolijn Zwart-van Kessel

Initiatiefnemer

U heeft een nieuw concept, een vernieuwing, ontwikkelingen en verbeteringen van uw dienstverlening en/of uw organisatie en zoekt ervaren en kwalitatieve ondersteuning?

Oprichter
Mijn naam is Jolijn Zwart-van Kessel(1975) en ik ben oprichter van ZwartvanKessel Advies, een organisatie die werkt als Katalysator van Vernieuwing.

Rollen
Meestal word ik ingezet in de rol van programma- of projectmanager, facilitator bij bijeenkomsten/workshops/hei-dagen/strategie-dagen, conceptontwikkelaar, innovatie adviseur, verbeteraar en trainer.

Wat maakt mij uniek?
Ik ben een praktische, vindingrijke en enthousiaste persoonlijkheid die met u meedenkt en creatieve en innovatieve oplossingen zoekt. Ik lever gegarandeerd resultaat. Ik heb een passie voor de agribusiness en specifiek multifunctionele landbouw, stadslandbouw en local for local. Ik combineer maatschappelijke vraagstukken als leefbaarheid, kleine kernen, toerisme graag met deze sectoren. Omdat ik van mening ben dat onze landbouw méér te bieden heeft dan alleen voedselproductie en de relatie met de consument een belangrijke factor is.

Betrokken
Ik geloof in verbinden en co-creatie en de participatieve methode voor een duurzaam resultaat. Betrokken, gedreven, betrokken, resultaatgericht, concreet en enthousiast in woord en daad zo wordt ik meestal getypeerd.

Ik bied een eigen exclusieve en authentieke vergaderlocatie op een werkende Betuwse herenboerderij met akkerbouw- & fruitteelt.

 


About Me

Ik heb met zo’n 14 jaar werkervaring in zowel de profit als non-profit sector ruime kennis van organisaties en veranderingen en vernieuwingen. Deze heb ik opgedaan bij een diversiteit aan werkgevers en opdrachtgevers, waar ik heb gewerkt met directie- tot medewerkerniveau. Deze brede inzetbaarheid en interesse in diverse branches en beleidsterreinen kenmerkt mij. 

Werkervaringvoorbeelden
-Verandermanagement & communicatieadvies bij verandertrajecten & ict- implementatie bij multinationaal bedrijf(tweetalig), trainen gespreks- en interviewtechnieken en simulatiespellen, inrichten & marketing group decision ruimte;
-Workshopbegeleiding (ook ondersteund door elekctronische brainstorm software/ group decision en large group sessies);
-Diverse klantverbetertrajecten en vernieuwingen mee doorgevoerd bij grootzakelijke logistieke klanten;
-Conceptontwikkeling, projectcoördinatie en implementatie coördinatiecentrum megastrafzaken Rechtspraak, alsmede mede integraal leidinggeven team;
-Leidinggeven zelfsturend team recherche, forensische ICT en informatielijn &  informatiemanagementafdeling toezichthouder;
-Herinrichting klantcontact & leadveredelingsproces NMa ism management & researchafdeling toezichthouder;
-Aanzet strategisch informatiebeleidsplan Inspectie vh Onderwijs;
-Familie akkerbouw & fruitteeltbedrijf ‘De Kortenhof’ te Erichem

Organisaties waar ik werkzaam ben geweest:
KPMG Management Consulting
TPG Post
De Rechtspraak
Nederlandse Mededingingsautoriteit
Inspectie voor het Onderwijs
Wageningen University & Research
Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur
Maatschap De Kortenhof

 

 

 

Contact Me

Phone:
06-33671586
Email:
jolijn@zwartvankessel.nl
Social:

My skills

Conceptontwikkeling
75%
Innovatie advies
85%
Projectmanagement
90%
Change Management
90%
Workshop faciliteren
90%
Leadership
75%
Marketing
75%
Coaching projectmanagers
75%