Over ZwartvanKessel

ZwartvanKessel Advies werkt als Katalysator van Vernieuwing aan Creativiteit, Innovatie en Realisatie in plattelandsontwikkeling met specialisatie in multifunctionele landbouw, stadslandbouw en local for local.
Meestal in de rol van Programma- of projectmanager, adviseur, conceptontwikkelaar, facilitator, trainer of coach of een combinatie van deze rollen.
Waarom ZwartvanKessel werkt als Katalysator van Vernieuwing leest u hier. Over het Hoe (de werkwijze) en het Wat (welke diensten) ZwartvanKessel aanbiedt leest u op de pagina’s op deze website. Op deze website leest u tevens over de uitgangspunten, waarvanuit ZwartvanKessel opereert. Tot slot leest u over de eigenaar en het team van samenwerkingspartners, waarmee ZwartvanKessel samenwerkt om uw ambitie, organisatiedoelen en méér te verwezenlijken.

Spreekt u dit aan, dan kunt u altijd vrijblijvend een gesprek aanvragen. Vult u dan onderstaand terugbelverzoek in en we nemen contact op om te onderzoeken of en hoe we u kunnen ondersteunen bij uw doelstellingen.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer