IC workshop Innovatie

In deze eendaagse in-company workshop gaat u met uw eigen medewerkers in één dag zoveel mogelijk nieuwe innovaties voor uw organisatie bedenken.
Het doel is zo uw product of dienstenpakket uit te kunnen breiden, nieuwe markten aan te boren en daarmee uw omzet te vergroten.

We doen dit aan de hand van een programma waarin we alle vormen van innovaties doorlopen en daar vervolgens over brainstormen. Tevens zullen we uw ideeën gaan ordenen en prioriteren, waarna we de beste drie ideeën verder onderzoeken en op internet zoeken of ze reeds bestaan of niet. Hierbij help ik u met bekende en minder bekende zoek strategieën voor het web.

Het resultaat aan het einde van de dag
U gaat naar huis met minimaal 3 nieuwe ideeën waarvan u de volgende dag op kantoor direct kunt besluiten of u ze verder gaat ontwikkelen tot realisatie. Sommige ideeën zijn misschien zelfs al snel te realiseren en zorgen zo al snel voor nieuwe omzet. Zo betaalt de investering van de kosten voor een dag geconcentreerd en gefocust werken met inzet van uw team zich direct weer terug en levert ook een mooi bijproduct in de vorm van teambuilding op.

Inbegrepen in deze workshop is een nagesprek van maximaal een half uur (per skype) met u als directeur of manager over de voortgang, implementatie en realisatie van de innovaties na ongeveer 3 maanden na de workshop.

De investering voor deze workshop is maatwerk en afhankelijk van de mate van voorbereiding die nodig is voor deze workshop.

Spreekt u dit aan, dan kunt u altijd vrijblijvend een gesprek met ZwartvanKessel Advies aanvragen. Vult u dan onderstaand terugbelverzoek in en we nemen contact op om te onderzoeken of en hoe we u kunnen ondersteunen bij uw doelstellingen.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer