Uw bijeenkomst of workshop begeleid door Jolijn Zwart-vanKessel als Katalysator van Veranderingen op de Deel van herenboerderij ‘De Kortenhof’ te Erichem.

OverlegopstellingUw bijeenkomst
In onze Deel begeleid ik groepen van maximaal 20 personen bij een zakelijke vergadering, workshop, hei-dag(en) en (brainstorm)bijeenkomsten.

 

Kringesprek opstellingProfessioneel facilitator
Jolijn Zwart-van Kessel is een getraind facilitator in de workshopmethode.

 

Presentatie opstellingFaciliteiten
Onze ‘Deel’ is voorzien van alle faciliteiten als: Wifi verbinding, vergadertafels en comfortabele vergaderstoelen (diverse opstellingen mogelijk), projectiemuur & beamer, flip-over, moderne sanitaire voorzieningen en ruime parkeergelegenheid op eigen erf en rondom onze boerderij en het dorpsplein(allen gratis).

 

Buitenruimte de PaddenpoelBuitenruimte ‘de Paddenpoel’
De ‘Kortenhof’ beschikt ook over een prachtige buitenruimte bij een Paddenpoel (een natuurplas) waarvan we bij mooi weer gebruik kunnen maken. Ook gebruiken we de Paddenpoel als breakout-ruimte, lunch, borrel, diner en barbecue-plaats. de Paddenpoel beschikt ook over een kampvuurplaats.

‘De Kortenhof’, een bijzondere boerderij waar wij het gevoel van leven op het platteland en het boerenleven willen laten ervaren, terwijl u uw zakelijke doelen realiseert: ontspanning door inspanning!

Werkend akkerbouw en fruitteeltbedrijf
Boerderij ‘De Kortenhof’ is een werkend akkerbouw- en fruitteeltbedrijf van ongeveer 35 hectare waar tractoren, een graancombine en andere landbouwwerktuigen oa. op het erf gebruikt worden en dus zichtbaar en soms hoorbaar zijn vanuit de Deel. Dit is de charme van het op een werkende boerderij uw werkbijeenkomst organiseren!

Het bouwland, tuin en boomgaarden liggen aaneengesloten aan de boerderij. Dit biedt de mogelijkheid voor een verfrissende wandeling en rondleiding om het bouwland in uw programma. 

Herenboerderij ‘De Kortenhof’ is ook apart te vinden via www.opdekortenhof.nl volgen op Twitter via: @DeKortenhof.

Wilt u een afspraak maken, belt u mij dan via 06-33671586.